Studie en ontwerp

Studie & ontwerp

Lanicad ontwerpt uw installatie tot in de puntjes. Wij beschikken over de nodige kennis om de volledige studie van een project tot een goed einde te brengen, dit in samenspraak met de betrokken personen en binnen de vooropgestelde budgetten.

Lees meer...

Automatisering

Automatisering

Lanicad verzorgt bedrijfsautomatisering in de ruimste zin van het woord. We hebben een pak ervaring met verschillende merken en automatiseringsproducten.

Lees meer...

Consulting en advies

Consultancy

Lanicad geeft u een duidelijk en degelijk antwoord op al uw specifieke vragen. We staan telefonisch ter beschikking of komen ter plaatse voor support bij de diverse softwaretoepassingen.

Lees meer...

Detachering

Detachering

Indien u het wenst stuurt Lanicad voor een bepaalde periode een ontwerper naar uw kantoren. De samenwerking met de projectleider en/of engineeringsafdeling wordt groter en bovendien verloopt de communicatie een stuk vlotter.

Lees meer...

LANICAD CADburo BVBA

De studie en het ontwerp van elektrische installaties :

Dat is waar Lanicad sinds oktober 1996 voor staat.
Nicolas Landuyt stond aan de wieg van deze onderneming en kon toen al teren op een jarenlange ervaring in deze nichesector door middel van praktijkervaring bij installatiebedrijven en bordenbouw ervaring bij GE Power Controls te Gent.
Idealisme lag aan de basis van deze belangrijke stap.
De missie van Lanicad bestaat er namelijk in verder te gaan, daar waar anderen afhaken.
Om u als klant te kunnen bedienen met optimaal gedetailleerde ontwerpen, zodat de bouw en de plaatsing van de installatie een stuk eenvoudiger worden.

Door ons toe te spitsen op "Electrical Engineering Services" zijn wij een sterkespeler op de wisselende markt geworden.

3D Laserscanning, driedimensionale beelden van elke omgeving

3D LaserscanningLanicad verkent nieuwe horizonten. Met behulp van 3D laserscanning kunnen wij nu ook architecten assisteren voor ieder bouwkundig project. Deze scanner zorgt voor driedimensionale, hoogwaardige beelden van iedere omgeving. Bovendien creëert deze techniek een driedimensionale puntenwolk, door van ieder vastgelegd punt ook de afstand tot het apparaat te berekenen. Dit resulteert in een erg accurate ruimtelijke reconstructie van de omgeving in kwestie. Zo krijgt u een compleet beeld van de ruimte die u wilt aanpakken. Zelfs virtuele wandelingen en inzoomen op bepaalde details of metingen is perfect mogelijk.

3D laserscanning, een meerwaarde voor industiële ontwerpen

Deze baanbrekende techniek levert ook een substantiële bijdrage tot de aanpassing van industriële ontwerpen. Zelfs het opmeten van complexe vormen kan op deze manier een stuk eenvoudiger en sneller dan voorheen. Dit staaltje van technisch vernuft leent zich bovendien uitstekend voor het uitvoeren van thermoscans.

Abonneren op www.lanicad.be RSS