3D Laserscanning, driedimensionale beelden van elke omgeving

3D LaserscanningLanicad verkent nieuwe horizonten. Met behulp van 3D laserscanning kunnen wij nu ook architecten assisteren voor ieder bouwkundig project. Deze scanner zorgt voor driedimensionale, hoogwaardige beelden van iedere omgeving. Bovendien creëert deze techniek een driedimensionale puntenwolk, door van ieder vastgelegd punt ook de afstand tot het apparaat te berekenen. Dit resulteert in een erg accurate ruimtelijke reconstructie van de omgeving in kwestie. Zo krijgt u een compleet beeld van de ruimte die u wilt aanpakken. Zelfs virtuele wandelingen en inzoomen op bepaalde details of metingen is perfect mogelijk.

3D laserscanning, een meerwaarde voor industiële ontwerpen

Deze baanbrekende techniek levert ook een substantiële bijdrage tot de aanpassing van industriële ontwerpen. Zelfs het opmeten van complexe vormen kan op deze manier een stuk eenvoudiger en sneller dan voorheen. Dit staaltje van technisch vernuft leent zich bovendien uitstekend voor het uitvoeren van thermoscans.

Driedimensionale synergiën met tekendiensten

3D Laserscanning is perfect compatibel met architecturale softwareprogramma's. Zo kan u als klant de zeer gedetailleerde driedimensionale puntenwolk inlezen en bewerken in uw tekenpakket. Uiteraard kan u die klus ook aan ons overlaten. De synergiën met onze afdeling elektrische engineering zorgen ervoor dat u een perfect werkinstrument of een volledig afgewerkt ontwerp in handen krijgt.

 

Nieuwe technologie die wordt ingezet om een optimaal resultaat te bekomen en .......