Ga naar de inhoud

Over ons

Lanicad Cadburo

LANICAD ontstaan in 1996 en ondertussen een vaste waarde in de wereld van engineering. Begeleiding van bordenbouw en projectbegeleiding / projectmanagement van het hoogste niveau.

Studie & ontwerp van elektrische installaties

Dat is waar Lanicad sinds oktober 1996 voor staat. Nicolas Landuyt stond aan de wieg van deze onderneming en kon toen al teren op een jarenlange ervaring in deze niche-sector door middel van praktijkervaring bij installatiebedrijven en bordenbouw ervaring bij GE Power Controls te Gent. Idealisme lag aan de basis van deze belangrijke stap.

De missie van Lanicad bestaat er namelijk in verder te gaan, daar waar anderen afhaken.
Om u als klant te kunnen bedienen met optimaal gedetailleerde ontwerpen, zodat de bouw en de plaatsing van de installatie een stuk eenvoudiger worden.

Door ons toe te spitsen op “Electrical Engineering Services” zijn wij een sterke speler op de wisselende markt geworden.

Vraag support aan

4 business units

  • BU Build (Scanning & Building engineering)
  • BU CAD (computer-aided design)
  • BU CAE (computer-aided engineering)
  • BU Zuid (bediening ZUID België)

Historisch overzicht

LANICAD CADburo is gestart als eenmanszaak in oktober 1996 en in januari 2000 omgevormd tot EBVBA. Van gewoon uitvoerend elektrisch tekenwerk zijn we doorgegroeid tot engineering van de meest complexe installaties, door het inzetten van de nodige tools en software is de praktijkervaring in bordenbouw hier een van de grootste meerwaarden.

Door de focus te leggen op ePLAN Engineering zijn we uitgegroeid tot een van de specialisten in deze sector en worden we door de grote organisaties als expert aanzien daar deze profielen op de huidige markt een zeer grote schaarste kennen.

Door als kleine speler zeer flexibel te werk te gaan en mee te denken met onze klanten hebben wij gedurende de afgelopen jaren een zeer goede reputatie opgebouwd in deze markt.
De huidige waarde en de situatie van het bedrijf is hier een van de sluitende bewijzen van. LANICAD CADburo is reeds 23 jaar actief in deze nichemarkt.

Op zoek naar een job? Boost je

carrière bij Lanicad.

Succesfactoren van de onderneming

Dankzij voortdurende opleidingen houden wij onze expertise up to date. Die aanpak wapent ons om de volledige studie van ieder project tot in de kleinste puntjes te verzorgen.

Niet vanuit een ivoren toren, maar door een continue samenwerking met de klant. Die gezonde wisselwerking draagt bij tot soepel lopende productieprocessen en is een garantie voor vruchtbare lange termijn relaties.